helmikuuta 01, 2006

Vihdoinkin!

Tata postia kirjoittaessa ollaan jo matkan paalla Taurangassa. Ainakin tanne asti paku on tullut taas hyvin ja luotettavasti. Nyt on jaljella 8 minuuttia nettiaikaa, joten yritan tiivistaa tapahtumat nopsaan.

Viikonloppuna pelattiin toinen mixed-tour Aucklandissa, ja hieman odotuksista poiketen Bluefish ei voittanutkaan turnausta. Voitettiin kaikki aikaisemmat ottelut, mutta finaalissa Wellingtonin Black Star osoittautui paremmaksi. Tai ainakin onnekkaammaksi. Ne hoitivat 90 % kaikista pitkista kelluvista kiekoista ja me heiteltiin kasittamattomasti pois ihan helpoissa paikoissa. Me ei tosin tietenkaan heitetty tai pudotettu mitaan. BF ei tunnu ihan viela hallitsevan paineen alla pelaamista, ja taa voitaneen sitten laittaa mieleen sitten UFOn Perthin reissua ajatellen.

Eilen kaytiin kavelemassa 150 m putouksella ja illalla viela suolakylvyssa Te Arohassa. Pieni kyla oli oikein viihdyttava, vaikka opossumit yrittivatkin pitaa meidat hereilla keskella yota penkomalla roskista auton vieressa.

Perjantaina mentaneen uimaan delfiinien kanssa. Meidan piti menna jo huomenna, mutta saatiedotus lupaa aika huonoa ilmaa huomiselle ja aurinkoa perjantaille. Tanaan tavataan Peetun kaveri Dion, joka tarjos meille myos majoitusta taalla ollessamme. Mukavia ihmisia.

Nelja minuuttia jai jaljelle. =)