tammikuuta 23, 2006

Hiljaa hyvä tulee

Viime keskiviikkona oli melkoinen yllätys, kun talon omistajat pöllähtivät ovesta sisään ja meidän kamat olivat ympäri taloa. Pikavauhtia yritettiin piilottaa kaikki kamat omaan huoneeseen ja saada talo näyttämään samalta kuin se oli meidän saapuessa. Järkytyksestä toipumiseksi mentiin nauttimaan kylmät oluet rannalle. Huh.

Auto on edelleen rikki, ja majaillaan täällä kavereiden talossa odotellen. Ihan ei koeta oloamme kotoisaksi ja tervetulleeksi, mutta suht leppoisasti tämä yhteiselo tässä onnistuu. Stephen ja Mieke ovat molemmat mukavia ja ollaan touhoiltu kaikenlaista yhdessä, mutta vähän tuntuvat tahtovan mennä ja tehdä asioita omilla aikatauluillaan.

Viime viikolla saatiin autoon uusi käytetty SYLINTERIN KANSI, mutta se ei sitten tietenkään sopinut meidän kärryyn. Lauantaina piti kuulemma sitten saapua toinen viritys, mutta sen soveltuudesta ei olla vielä kuultu mitään. Jos ei itse soita ja kysy, ei varmaan vähään aikaan kuulukaan.

Ens viikonloppuna olis toinen mixed-turnaus Aucklandissa, joten siihen mennessä auto sais jo vihdoin olla kunnossa. Jos se on kunnossa tänään tai huomenna, lähdetään pienelle muutaman päivän kierrokselle Coromandeliin, vaikka ennusteet ei lupaakaan aurinkoa. Jos ei, niin yritetään olla helppoja ja mukavia vieraita turnaukseen asti.

Eilen oltiin ensimmäisessä rantaturnauksessa Aucklandin lähistöllä. Yksipäiväinen turnaus pelattiin mustalla hiekalla, ja kuumuus poltteli sukkienkin läpi melkoisesti. Me pelattiin tietysti hyvin ja Tiinakin dyykkaili. Matsien välissä käytiin jäähdyttelemässä aaltojen keskellä ja huuhtomassa hiekat aina seuraavaan otteluun saakka. Päivän viimeisessä ja viidennessä pelissä hävittiin väsyneinä toistamiseen turnauksen mestarijoukkueelle ja sijoituttiin toiseksi viiden joukkueen turnauksessa.

Käytiin tutustumassa myös Rangitotoon, joka on Waiheken tavoin saari Aucklandin edustalla. Kiivettiin tulivuoren huipulle ja katseltiin maisemia. Ihan nätti paikka, mutta ei mikään must-see. Tosin jos on aikaa, niin kannattaa käydä.