marraskuuta 04, 2005

Kaksi olutta

Ultimate:
Meidät kelpuutettiin Bluefishin sekajoukkueeseen, mutta peliaikaa ei luvattu kuin näyttöjen perusteella. Heh. Eipä niin asiaa ihmetelty ennen eilistä, kun tulikin puheeksi, että kaikki eivät päässeetkään joukkueeseen ja olivat siitä kovin harmissaan. Voivoi.

Eilen alkoi Spring League ja me oltiin ihan kunkkuja. Tiina valittiin joukkueensa Right Idea arvokkaimmaksi pelaajaksi ja mä sain samanlaisen drinkkilipun Poor Executionissa. Spring Leaguessa on arvottu eritasoisia pelaajia joukkueisiin. Kahdeksan joukkuetta pelaavat kukin yhden ottelun joka torstai. Pelien jälkeen suunnattiin paikalliseen pubiin nauttimaan mvp-oluista. Kun käytiin hakemassa toiset, niin väki olikin jo lähdössä. Kun oltiin lopettamassa toisia oluita, oltiin enää kolmisin paikalla tournament managerin kanssa. Kummaa porukkaa.

Matkailu:
Mitsu on edelleen jaksanut ilman ongelmia. Eilen käytiin kiertelemässä länsirannikolla Aucklandin lähistöllä Waitakere Ranges Regional Parkissa. Ajeltiin "sademetsän" keskellä ja käytiin pariin otteeseen patikoimassa pieniä lenkkejä. Länsirannikolla on kuulemma parhaat surffirannat, mutta ei ollut ainakaan eilen sen enempää surffaajia kuin aaltojakaan. Maisemat oli kuitenkin - jälleen - hienoja.



Duuni:
Tänään mennään sitten oikeasti soittelemaan ihmisille. Vähän jännittää, että mitenkähän sitä oikein puhelimessa pärjää, mutta aina tällaisissa tilanteissa voi hakea tukea siitä, että muutkin näyttää pärjäävän, eikä ne nyt ainakaan voi meitä viksumpia olla... =)