lokakuuta 27, 2005

Uusi koti

Terveiset YWCA:n asuntolasta. Edellinen viikko tulikin nukuttua autossa, joten nyt olis edessä hieman pidempi sessio hostellissa. Kyseessä on vastavalmistuneet huoneet, joten kaikki näyttäs olevan tiptop. Hinta on kohtuullinen ja sijainti erinomainen. Kiinteä verkkoyhteys omassa huoneessa loistava - mitä nyt välillä vähän takkuilee. Skype voi olla välillä päällä iltaisin (teidän aamu), joten tutut voi soitella...

Duunirintamalla ei vielä mitään uutta. Meidän ensimmäinen välittäjä tais olla aika onneton tapaus ja toisella on viime päivinä ollut onnettomuuksia perheessä, mutta huomenna (niin ne meille sano...) vois taas asiat mennä eteenpäin.

Pelattiin tooosi hyvin tiistain tryouteissa. ;)

3 Comments:

At 28/10/05 01:24, Anonymous Anonyymi said...

Hyvä että saitte sardiinilaatikon sijasta vähän kivemman majapaikan! Täytyy varmaan asentaa toi skype omalle koneelle, niin vois sitten jossain välissä vaihtaa kuulumisia.
LAITTAKAA KUVIA...!!!

 
At 28/10/05 05:10, Anonymous Anonyymi said...

jeejee koska tuparit..joko varataan liput

 
At 28/10/05 20:16, Blogger Tommi said...

Mikäs päivä sopis tupareille parhaiten? Kannattaa kuitenkin tutustua YWCAn www.akywca.org.nz sääntöihin ensin. Esat ei saa eksyä vääriin kerroksiin eikä kuohujuomassa saa olla prosentteja... ;)

 

Lähetä kommentti

<< Home