lokakuuta 13, 2005

Taytta ymmarrysta vailla

Muutama tunti sitten saavuttiin Aucklandiin. Tiistaiaamuna heratys oli klo 5 ja edellisen kerran olen ollut virkea maanantaina. Kaksi yota lentokoneessa meni hieman heikosti nukkuen. Aikaerot meni siina mielessa hyvin, etta kun herasi tiistaina tosi aikaisin, oli vasynyt nopeammin, mika taas tuki totuttautumista Uuden-Seelannin aikaan.

Lontoossa kierrettiin terminaalien valia, kun ei meinannut Lonely Planetia loytya, vaikka niin oli luvattu. Hong Kongissa ehdittiin bussilla keskustaan syomaan. Mentiin paikalliseen ravintolaan, jossa ei ollut muuta kuin paikallisia. Yritettiin pyytaa menuja, mutta ei tuntunut kukaan ymmartavan. Vahan ajan paasta yks johtajan oloinen kaveri tuli englanniksi selittamaan, ettei taalla niin tilata mitaan ruokia, vaan tarjoilijat kiertavat vaunujen kanssa, ja sielta sopii ottaa mita tahtoo. Otettiin enemman kuin tahdottiin - ruuat ei juurikaan houkuttaneet, muttei kehdattu jattaa ottamatta, kun kaveri niin innolla meille kulttuurieroja selitti. Mc:n kautta takas kentalle! :)

Nyt olis jo pankkitili Uudessa-Seelannissa, joten seuraavaksi vois keskittya miettimaan, miten sinne sais rahaa... Nyt ei ole kaikki kotona, joten huomenna voi keskittya siihen sitten enemman. Nyt take-awayn kautta hotelliin syomaan, suihkuun ja nukkumaan.

1 Comments:

At 13/10/05 19:03, Anonymous Anonyymi said...

"mentiin paikalliseen raflaan syömään. Ja MC:n kautta kentälle." Toi kuulostaa jokseenkin tutulta oman Thaimaan reissun jälkeen. :) Pitäkää hauskaa!

 

Lähetä kommentti

<< Home