lokakuuta 17, 2005

Perjantaina olikin sitten tyontayteinen paiva. Aamulla kirjauduttiin paikalliseen tyonhakutoimistoon. Tommi is "hard to place at a job" ja mut taas saa kuulemma mihin vaan. Saas nahda. Kaytiin myos katselemassa kaytettyja autoja backbackers car marketilla. Eksyttiin tietenkin, joten kavelya tuli taas enemman kuin tarpeeksi.

Lauantaina aamulla pelattiin kolme ja puoli tuntia ultista paikallisen Auckland Ultimaten kanssa. Tyypit treenaa kerran parissa viikossa ja vetaa sitten nakojaan kerralla kunnolla. Ihan kamalaa, molemmilla pohkeet krampissa ja vesi juotu jo puolivalissa treenia. Onneksi joku paikallinen antoi sitten kyydin kotiin, ma olisin ainakin kuollut muuten! Sitten etsittiin puoli tuntia pizza hutia talsien makia ylos ja alas, mutta katua, jonka PITI OLLA siella, ei ikina loytynyt. Paadyttiin ostamaan pitsa hostellin kahvilasta ja olla lahtematta enaa IKINA ulos ilman karttaa :). Illalla oltiin aikas vasyja, mutta kaytiin katsomassa paikallinen rugbyn semifinaali, jonka kotijoukkue voitti. Aika holmo peli, mutta tunnelma oli mukava.

Sunnuntaina nukuttiin vaan ja iltapaivalla kaytiin upeassa puistossa pelaamassa taas "vahan" ultista ns. hattuvuorolla eli ei mitaan drilleja vaan pelkkaa pelia. Porukkaa oli paikalla hyvin ja keli oli mita upein. Eilinen vahan painoi jaloissa, mutta hyvin taas jaksettiin melkein 3 tuntia vaantaa. Sitten ansaitut fish and chipsit ja burgeri nurtsilla.

Nyt on maanantaiaamu ja tyonhaku ja pakettiauton etsinta jatkuu. Talla viikolla mennaan ehka pohjoiseen kaymaan, ellei toita viela heti loydy. Myohemmin viikolla olis toiveissa paasta parempaan ja halvempaan hostelliin, jossa on oma netti huoneessa. Kirjoitellaan sitten taas lisaa ja ehka kuviakin saadaan laitettua...


-tiina-

4 Comments:

At 18/10/05 00:21, Anonymous Anonyymi said...

T&T autokaupoilla - huh!

 
At 18/10/05 11:10, Blogger Tommi said...

Hopohopo. Kallis on parempi kuin halpa ja siisti parempi kuin likainen. =)

 
At 18/10/05 15:42, Anonymous Anonyymi said...

...ostettiin likainen ja kallis....
Oikeesti se on kuulemma kuitenkin ihan hyva...

 
At 19/10/05 01:13, Anonymous Anonyymi said...

No, pistä speksit, ni mää kerron mistä se hajoaa...

 

Lähetä kommentti

<< Home