marraskuuta 28, 2005

Auckland's classic hits - 97,4

Merkkinä mukautumisesta uuteen ympäristöön ollaan aina silloin tällöin huomattu laulavamme paikallisia radiomainoksia. Meidän suosikki on "Call our number - ou-eight-hundred mister Plumber".

Edellisen viikon tapahtumat tuntuvat jo toistavan aiempia; tehtiin töitä, pelattiin ultimatea jne. Kulttuurivisiitti tehtiin kuitenkin Auckland Museumiin, jossa selvitellään maan ja lähiympäristön historiaa pinnanmuotojen muodostumisesta viime vuosiin. Museo on periaatteessa ilmainen, joten päätettiin pitää periaatteesta kiinni. Palvelu tosin ei ollut mitenkään erityisen hyvää sen jälkeen, kun kerroin kassatätille, että ei anneta mitään lahjoitusta tai vapaaehtoista maksua.

Sunnuntaina taas kypsyttiin ACNielseniin, kun ensimmäinen työvuoro loppui kesken ja jälkimmäinen peruttiin kokonaan. Porukka oli niin tehokasta autokyselyssä, että kohderyhmä saavutettiin etuajassa. Kiitoksena siitä porukka lähetettiin kotiin kesken päivän. Tämä firma maksaa nimenomaan tehdyistä tunneista, joten työntekijöiden vaihtuvuus on varsin ymmärrettävää. Noh, tietääpä tällaisen ainakin jatkossa, niin ei tule yllätyksenä!

Kun matkailurintamalla ei ole niin paljoa uutta, esittelen hieman Uuden-Seelannin hintatasoa. Ruokaileminen tuntuu olevan vähän edullisempaa, mutta joku täällä kuitenkin maksaa, sillä Visan 800 euron kuukausiraja tuli ilmeisesti ylitettyä...

Pizza Hut - Iso Havaiji 7,95 $ (4,77 €)
Bic Mac -ateria 6,1 $ (3,66 €)
Nuudeliateria 5 $ (3 €)

bensa 1,369 $ (0,82 €)

hostelliyö kahdelta (viikkotaksa ywcalla, min. 4 viikkoa) 35 $ (21 €)
normaali hostelliyö kahdelta 55-65 $ (33-39 €)
halvin viini 7 $ (4,2 €)
2l jäätelö 3 $ (1,8 €)

postimerkki Suomeen 1,5 $ (0,9 €)

olut kaupassa 1 - 2 $ (0,6 - 1,2 €)
olut pubissa 3 - 6 $ (1,8 - 3,6 €)

minuutin kännykkäpuhelu 0,49 $ (29 snt)
tekstiviesti 0,29 $ (17 snt)

Tän viikon ohjelmaan toivottiin rantaelämää, mutta kesä tuntuu piileksivän vielä jossain. Lämpötila pyörii 18 asteen ympärillä ja aurinko näyttäytyy vain silloin tällöin. Ehkä huomenna sitten...

5 Comments:

At 29/11/05 05:10, Anonymous Anonyymi said...

Kuule, neuvokaas urpoa, että mikä Tommille on sähköposti sinne maailman ääriin.

 
At 29/11/05 11:14, Blogger Tommi said...

Yliopiston osoitteesta kääntyy postit osoitteeseen etunimi.sukunimi@gmail.com, mutta yliopiston palvelimella on kaiketi ollut viime aikoina joitain ongelmia, joten voi laittaa suoraan edellä mainittuun. Tiinan puolestaan tavoittaa osoitteesta etunimi.sukunimi@uta.fi. Olis kuule Aki tooosi kiva saada sulta sähkömailia! =)

 
At 1/12/05 00:25, Anonymous Anonyymi said...

Terve! Mäkisen Minna antoi vinkin, että olette tutkailemassa Uutta-Seelantia. Kun näköjään noita hintoja olette tsekkailleet, niin olisiko teillä hyvää vihiä, että missä hotellissa/hostellissa kannattaisi hyvällä paikalla suhteellisen edullisesti majoittua muutaman yön? Olen jälleen tulossa neljättä vuotta peräkkäin Australiassa käymään ja jopa tällä kertaa teen totta pikavisiitistä Uuteen-Seelantiin ja nimenomaan Aucklandiin. Eipä kolmessa päivässä pitkälle pääse, mutta saa ainakin maistiaisia :=) Onko hyviä vihjeitä, mitä ainakin kolmessa päivässä kannattaa tehdä? Terkuin Salla (ex-boomari ja Minnan kaveri - Tintti saattaa muistaa...)

 
At 1/12/05 10:38, Anonymous Anonyymi said...

heippa Salla! Minna laittoikin jossain viestissä, että olet lähdössä kanssa tännepäin. Toi hostellijuttu riippuu aika paljon siitä, tykkäätkö sellaisesta monen sadan hengen bilehostellista vaiko vähän rauhallisemmasta menosta ja kelpaako simppeli dormi vai haluatko oman huoneen jne. Laita vaikka meilillä mulle sun sähköpostiosoite niin voin kirjoitella lisää! Meidän yhteystiedot on tossa tommin kommentissa ja mun sukunimi skogberg jos et tiennyt :-).

-t

 
At 17/1/11 07:33, Anonymous Anonyymi said...

pfoe qiekl [URL=http://www.bigtits234.com]Juggs[/URL] ymvubv n dt w fpd

 

Lähetä kommentti

<< Home